به گزارش مشرق، دکتر رسول دیناروند گفت: از جمله فعالیت های مستمر ما کنترل سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی است در این صورت و با تلاشهای دولت برای مردم این اطمینان اطمینان حاصل خواهد شد که غذاهایی مورد استفاده آنان سالم است.
وی با بیان اینکه در این حوزه نقاط ضعف جدی متوجه کشور است، افزود: پیشرفت های اساسی که در این بخش صورت پذیرفته نیز نباید فراموش شود.
دیناروند ادامه داد: متوسط سن امید به زندگی در کشورمان در یک دوره ۳۵ ساله، بیش از ۲۰ سال اضافه شده است و این دستاورد بزرگی است که باید بر آن تاکید شود.
وی تاکید نمود: به این عدد راضی نیستیم و معتقدیم باز هم امکان افزایش ۱۰ ساله به سن امید به زندگی در کشور وجود دارد.
معاون وزیر بهداشت تصریح نمود: یکی از مهمترین برنامه ها برای این منظور به کاربردن شیوه زندگی مناسب است که بخش مهمی از آن هم وابسته به تغذیه و غذای سالم می باشد اگر در اینباره سرمایه گذاری کنیم نتایجش موفقیت آمیز خواهد بود.
وی اذعان نمود که بخش زیادی از این راه را پیموده ایم اما طبیعی است که برای نیل به این مقصود نهایی باید در صدد خذف دخانیات باشیم مبارزه با اعتیاد به موادمخدر و الکل را جدی تر از حال حاضر پیگیری کرده و بر افزایش تحرک آحاد جامعه سرمایه گذاری بشتری باید انجام دهیم.
رئیس سازمان غذا و دارو، خاطر نشان کرد: اگر برچند حوزه از این قبیل مهم متمرکز بشویم امکان رسیدن به سطح کشورهای پیشرفته دست یافتنی است و حتما می توان ۱۰ سال میانگین امید به زندگی مردم را افزایش داد.
دیناروند در پایان عنوان کرد: تهدیدات سلامت همواره و در همه کشورهای دنیا وجود داشته، دارد و خواهد داشت زیرا شیوه زندگی جهان مدرن امروز به سمت صنعتی شدن پیش می رود و ناگزیریم که غذاهای صنعتی و فرآیند شده مصرف کنیم و بدیهی است که این شیوه زنگی مخاطرات زیادی به همراه دارد، به همین دلیل نظارت دستگاههای تخصصی آنقدر ضرورت می یابد که برخی دولتها اهتمام به این امر را فراتر از سازمان و در قامت وزارت ایمنی غذا و داروی کشور خویش محسوب می کنند.
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: متوسط سن امید به زندگی در کشورمان در یک دوره ۳۵ ساله، بیش از ۲۰ سال اضافه شده است و این دستاورد بزرگی است که باید بر آن تاکید شود.
منبع: مهر